Cum s-a încheiat un triunghi amoros între români din Spania. Pedeapsa primită de doi soţi după ce au umilit o femeie

Cum s-a încheiat un triunghi amoros între români din Spania. Pedeapsa primită de doi soţi după ce au umilit o femeie

Trecătorii de pe străduţele din centrul Tarragonei au fost martorii unui scandal între 3 români. FOTO: ALBA MARINÉ

Doi români, soţ şi soţie, au ajuns în faţa unui tribunal din oraşul spaniol Tarragona, în postura de inculpaţi. De cealaltă parte, s-a aflat amanta bărbatului, şi ea de naţionalitate română, care i-a dat în judecată pe cei doi.

Curtea Supremă din Tarragona a judecat un caz mai rar întâlnit, în care au fost implicaţi trei români, doi dintre aceştia fiind soţ şi soţie. Cazul a ajuns şi în presa spaniolă, care a relatat întâmplarea ce i-a făcut pe cei trei să-şi caute fiecare dreptatea în justiţie. 
 
Potrivit jurnaliştilor iberici, o româncă a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că soţul ei o înşela cu o altă femeie. Răzbunarea ei nu s-a lăsat aşteptată şi i-a dus într-un final pe toţi trei în tribunal.
 
Cotidianul spaniol Diari de Tarragona scrie că pe 18 martie 2013 cei doi amanţi şi-au dat întâlnire în apartamentul bărbatului, însă au fost surprinşi de soţia acestuia, care s-a întors întâmplător mai repede acasă. Furioasă, femeia a decis să le dea o lecţie de neuitat. Mai întâi, i-a filmat pe cei doi goi, în pat, după care şi-a obligat soţul să întreţină relaţii sexuale cu amanta în faţa camerei de vederi. Doar că „lecţia” nu a luat sfârşit aici. Într-un ultim acces de furie, soţia înşelată a dat-o afară pe amantă fără să-i permită să se mai îmbrace. 
 
După acest scandal, relaţia dintre cei doi soţi s-a destrămat definitiv, iar ei au divorţat. 
 
Umilită, femeia i-a dat ulterior în judecată pe cei doi soţi şi a câştigat. Cei doi soţi au fost fiecare condamnaţi la câte o jumătate de an de închisoare, chiar dacă pentru bărbat instanţa ceruse încă 10 ani de închisoare pentru o infracţiune continuă de agresiune sexuală. În plus, cei doi trebuie să-i plătească victimei şi despăgubiri de 6.000 de euro. Cazul a ajuns ulterior şi la Curtea Supremă, care a menţinut decizia luată de Tribunalul Tarragona.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările