A XIX-a ediţie a Balului Operei de la Cluj: concert „Maria  Tănase 100“ şi paradă de modă cu creaţiile lui Cătălin Botezatu

A
XIX-a ediţie a Balului Operei de la Cluj: concert „Maria  Tănase 100“ şi paradă de modă cu creaţiile lui
Cătălin Botezatu

Balul Operei din Cluj, imagine de la ediţia din 2011  FOTO: Adevărul

Balul Operei de la Cluj, ajuns la a XIX- a ediţie, va fi prezentat de Anca Ţurcaşiu şi Rareş Bogdan, clujeanul care era în cărţi pentru şefia TVR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste o lună, pe 22-23 februarie 2014, va avea loc la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, a XIX-a ediţie a Balului Operei.

În prima seară a Balului Operei, 22 februarie, evenimentul va prezenta, în premieră, un spectacol oferit de Opera Naţională Română din Cluj, în regia lui Marius Vlad Budoiu, cu un decor special creat pentru acest eveniment.

„Spectacolul prezentat de Anca Ţurcaşiu şi Rareş Bogdan, va fi urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic şi a Premiului Mecena. După o pauză de şampanie şi un recital susţinut de Natalia Barbu, seara va continua cu un moment specific al Balului, dedicat artei costumului şi va oferi un regal de modă by Cătălin Botezatu precum şi decernarea trofeului Moda Cum Laude.  Petre Geambaşu Show Band cu solistele Doina Spătaru, Anca Ţurcaşiu, Marcela Scripcaru, Elena Niciu şi Marele Bufet al Balului Operei, vor face din această ediţie o seară de neuitat“, arată organizatorii Balului Operei.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, va fi dedicată personalităţilor premiate în cadrul ediţiilor anterioare.
Va debuta cu momentul emoţionant al decernării Titlului şi Medaliei Senior al Cetăţii şi a Medaliei Emblemă de Cluj. Seara va continua cu un concert Maria Tănase 100 de ani susţinut de Nicolae Voiculeţ, naist, compozitor şi dirijor, şi orchestra sa.
Spectacolul se va încheia cu un cocktail oferit invitaţilor. 

Mai puteţi citi:

Balul Operei a adus Parisul la Cluj (GALERIE FOTO)

FOTO Personalităţi marcante ale Clujului premiate la Balul Operei

VIDEO Lume puţină în a doua seară a Balului Operei din Cluj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările