Zeci de şoferi care au pus în pericol traficul, lăsaţi pietoni de poliţişti

Zeci de şoferi care au pus în pericol traficul, lăsaţi pietoni de poliţişti

Controale în trafic FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii au reţinut în ultima săptămână permisele de conducere a 69 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.În săptămâna 27 iulie – 02 august, peste 500 de poliţişti au acţionat alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au fost organizate 26 acţiuni şi s-a intervenit la 596 de evenimente, dintre care 577 au fost sesizate prin 112.
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 121 de infracţiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.171 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 520.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 11 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 69 permise de conducere şi retrase 23 certificate de înmatriculare.

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările