UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN21 după producerea unui accident soldat cu 3 răniţi

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN21 după producerea unui accident soldat cu 3 răniţi

Trafic blocat din cauza unui accident FOTO Adevărul

Circulaţia rutieră între localităţile Ştefan Vodă şi Drajna Nouă, pe DN21, este blocată din cauza unui accident. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce şoferul uneia dintre ele  a pătruns pe contrasens.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

UPDATE. Circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 21, la kilometrul 110, între localităţile Ştefan Vodă şi Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, unde a avut loc o coliziune frontală între 2 autoturisme, soldat cu rănirea uşoară a 3 persoane.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 21, la kilometrul 111, între localităţile Ştefan Vodă şi Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Accidentul a fost provocat ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Impactul s-a soldat cu rănirea a 3 persoane, din primele investigaţii cu leziuni uşoare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea măsurătorilor locului faptei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: