Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea în următoarea perioadă. Când revin ninsorile

Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea în următoarea perioadă. Când revin ninsorile

Se anunţă ninsori puternice în ultima săptămână din luna ianuarie FOTO Shutterstock

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a anunţat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale în această perioadă în vest, nord-vest şi extremitatea sudică a ţării, dar şi în sud-est.

Ştiri pe aceeaşi temă

Precipitaţii abundente sunt aşteptate în toată ţara în ultima săptămână din ianuarie.

Săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

 
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate, local, în vest şi nord-est.
 
Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar şi local excedentar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
 

Săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

 
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării.
 
Cantităţile totale de precipitaţii vor fi excedentare în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi în zona montană aferentă.
 

Săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

 
Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice
 
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu o tendinţă uşor excedentară, local, în regiunile vestice şi sudice.
 

Săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

 
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.
 
Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările