Mesajul emoţionant postat de Lucian Mândruţă la decesul Cristinei Ţopescu: Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri

Mesajul emoţionant postat de Lucian Mândruţă la decesul Cristinei Ţopescu: Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani.

Un mesaj emoţionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mândruţă, la aflarea veştii cutremurătoare despre decesul Cristinei Ţopescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mândruţă este şocat de dispariţia Cristinei Ţopescu, jurnalista care a murit singură, deşi o cunoaştea o lume întreagă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm mesajul integral postat pe o pagină de socializare:

Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...
 
Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni...
 
Si sa mori singura.
 
Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare...
 
Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.
 
Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!
 
Găsită fără viaţă în pat
 
Vedeta TV Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani. Ea a fost găsită în casă fără viaţă, duminică seară, 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliţie pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti. Conform Poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: