Fals şi uz de fals. Prins la volan cu certificatul de inspecţie al maşinii contrafăcut

Fals şi uz de fals. Prins la volan cu certificatul de inspecţie al maşinii contrafăcut

Şoferul a fost oprit pentru un control de rutină Foto:Arhivă Adevărul

Un călărăşean a fost prins la volanul unei maşini cu acte false. Poliţiştii de frontieră spun că maşina avea certificatul de inspecţie tehnică contrafăcut.

Ştiri pe aceeaşi temă


                                                                                          
Pe 18 martie, în jurul orei 11.30, autoturismul a fost oprit pentru control pe raza municipiului Călăraşi. Autoutilitara marca Vokswagen era înmatriculată în Bulgaria. La verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de inspecţie tehnică emis de către autorităţile bulgare este contrafăcut.

Totodată, şoferul, Florin V., în vârstă de 26 de ani, nu a putut prezenta documente care să ateste că este proprietarul autoutilitare. Mai mult decât atât, el a spus că tocmai a achiziţionat ,aşina şi urmează să întocmească actele de vânzare-cumpărare. În urma investigaţiilor privind autenticitatea documentului s-a stabilit faptul că acesta nu întruneşte elementele de siguranţă specifice unui act autentic. În această cauză s-a întocmit  dosar penal pentru complicitate la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals .

Vă recomandăm şi:

Trei bărbaţi sunt acuzaţi că au vândut cu acte false trei munţi

Reprezentantul unui ONG din Dej a cheltuit mii de euro, bani europeni, în interes propriu şi a justificat lipsa lor cu acte false

Şase sirieni, între care patru copii, prinşi cu acte false la Nădlac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările