Cum arată plămânii unui bolnav cu COVID-19, la două zile după ce începe să se simtă rău. Medic: Totul e găunos în organism

Cum arată plămânii unui bolnav cu COVID-19, la două zile după ce începe să se simtă rău. Medic: Totul e găunos în organism

Spitalele, sub asediul pacienţilor cu SARS CoV-2 FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Medicii care luptă în linia întâi avertizează că infecţia cu SARS CoV-2 nu e o joacă, iar cei care nu doresc să ajungă în stare gravă la spital au o singură soluţie: vaccinarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un medic de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj cumplit despre starea unui pacient. Bărbatul are de 10 zile COVID şi, din păcate, în interiorul organismului său totul este găunos. 
 
"D-nul e de 10 zile cu covid..la început a avut febră şi frisoane, apoi i-a fost mai bine. De 2 zile se simte puţin mai rău. Din păcate, deja in interiorul organismului totul e găunos. Plămânii sunt afectaţi sever, are coagulare intravasculară diseminată, are probabil miocardită-afectarea muşchiului inimii, insuficienţă respiratorie şi septicemie.
 
Aşa arată un caz grav, la 2 zile de când începe să îi fie rău. Orice organ poate ceda în faza asta sau toate o dată, organismul poate claca oricând. Nu lăsaţi la mâna sorţii să aleagă dacă veţi fi un caz ca acesta! Vaccinaţi-vă!, a scris doctorul Olivia Burcos pe pagina sa de socializare, unde a postat o radiografie pulmonară şi un set de analize din care reiese starea gravă a pacientului.
 
 

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările