Comedia "Toc Toc" se joacă pe 31 octombrie la sala Barbu Ştirbei

Comedia

Spectacolul este programat pe 31 octombrie FOTO Teatrul Avangardia

Teatrul Avangardia prezintă joi, 31 octombrie, la Călăraşi, comedia Toc-Toc. Spectacolul are loc la sala  Barbu Ştirbei, la ora 18.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Scrisă de dramaturgul, actorul şi omul de televiziune francez Laurent Baffie, Toc Toc spune povestea a şase pacienţi cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de aşteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei şase pacienţi vor începe o şedinţă ad-hoc de terapie în grup, în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite şi totuşi plauzibile concluzii. Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucându-se de peste 12 ani în peste 20 de tari cu casa închisă.
 
Distribuţie: Mihai Gruia Sandu, Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu/ Andreea Mateiu, Andrei Mateiu/ Victor Bucur, Andreea Samson/ Monica Ciuta, Doina Antohi şi Daniel Burcea. Biletele pot fi cumpărate de la Casa de Bilete a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi (50 de lei- loc în sală) sau 40 de lei – loc la balcon).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările