Cererile pentru închirierea unei locuinţe ANL de către medici se depun în perioada 10-21 august

Cererile pentru închirierea unei locuinţe ANL de către medici se depun în perioada 10-21 august

Blocul se află pe terenul unei foste cazărmi FOTO CJ Călăraşi

Consiliul Judeţean Călăraşi a aprobat în şedinţa ordinară din data de 30 iulie 2020 organizarea sesiunii de depune a cererilor de închiriere locuinţe ANL în municipiul Călăraşi pentru tinerii specialişti din sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceste cereri vor putea fi depuse în perioada 10 – 21 august, însoţite de acte doveditoare, la Registratura Consiliului Judeţean Călăraşi. Se vor împărţi cele 12 unităţi locative din blocul de pe strada Prelungirea Independenţei nr. 5A. Douăsprezece locuinţe moderne, destinate închirierii, pentru tinerii specialişti din domeniul sănătăţii, au fost construite de ANL şi Consiliul Judeţean Călăraşi.
 
Locuinţele (6 apartamente cu două camere şi 6 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din strada Prelungirea Independenţei nr. 5A, cu regim de înălţime St+P+2E (subsol+parter+2 etaje), valoarea investiţiei fiind de 2.840.861,05 lei. Consiliul Judeţean Călăraşi a pus la dispoziţie terenul şi a finanţat suma necesară branşamentelor la utilităţile locuinţelor.
 
Ansamblul de locuinţe, ridicat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, în incinta fostei unităţi militare de pe strada Independenţei, cuprinde două tronsoane cu 12 unităţi locative, 3 apartamente cu 2 camere şi 3 cu 3 camere/ scară.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: