Cel mai bine plătite slujbe în străinătate. 800 locuri de muncă la cules de căpşuni, ce salarii oferă angajatorii

Cel mai bine plătite slujbe în străinătate. 800 locuri de muncă la cules de căpşuni, ce salarii oferă angajatorii

Locuri de muncă în Spania, la cules de căpşuni FOTO Adevărul

Ca să obţină un post la cules de căpşuni, solicitanţii unui loc de muncă în străinătate au obligaţia  să se înregistreze în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, aceştia pot participa la selecţia organizată pentru ocuparea locurilor de muncă sezonieră în  agricultură, din Spania. Selecţia pentru domeniul agricol – Spania va fi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Vâlcea.  Sunt oferite 800 de locuri de muncă pentru femei pentru cules căpşuni,  durata contractelor de muncă fiind de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare este 15 februarie 2017.

Conform AJOFM Călărşai, timpul de lucru este de  6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptamână  împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul  oferit de firmă este  de  40,15  euro  brut /zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptamâni prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.(nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei).
 

Vă recomandăm şi:

Cele mai bine plătite locuri de muncă în străinătate. Slujbe în Danemarca şi Portugalia, ce salarii se oferă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările