Călăraşi: Codul galben de ninsori nu sperie Prefectura

Călăraşi: Codul galben de ninsori nu sperie Prefectura

Vremea rea afectează mii de autovehicule aflate în trafic pe A2

Deşi se anunţa ninsori abundente, Comandamentul de iarnă nu ia acest lucru în serios. Autorităţile nu s-au mobilizat încă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu le sperie nici măcar faptul că de astăzi, de la ora 14.00, judeţul „intră“ pe cod galben.
Directorul Cancelariei Prefecturii, Emil Muşat spune că nu este cazul să ne speriem de vreme rea care se anunţă. „

Comandamentul se mobilizează şi analizează situaţia pentru a se lua cele mai bune decizii doar atunci când zăpadă blochează porţiuni însemnate de drum sau pune în pericol desfăşurarea activităţilor. Deocamdată, nu este cazul pentru aceste lucruri“, a precizat Emil Muşat.

Atenţionare

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, începând de astăzi, 4 decembrie, ora 14.00 şi până mâine 5 decembrie, ora 8.00.

„În intervalul intervalul menţionat, în Moldova, nordul şi estul Munteniei şi partea continentală a Dobrogei, precum şi în zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile, iar vântul se va intensifica, viscolind trecător ninsoarea. Îndeosebi în centrul şi sudul Moldovei şi în zona montană aferentă se va depune strat de zăpada mai consistent“, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările