Şoferi prinşi conducând cu viteze de peste 200 km/h pe A2, în weekend

Şoferi prinşi conducând cu viteze de peste 200 km/h pe A2, în weekend

Poliţia i-a sancţionat pe şoferii care au depăşit viteza legală FOTO Adevărul

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi a Poliţiei Române au depistat, în minivacanţa prilejuită de Mica Unire, 387 de conducători auto care au călcat pedala de acceleraţie peste limita legală.În perioada 24 – 26 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi a Poliţiei Române s-au aflat în teren, pe autostrăzi, pentru ca oamenii să ajungă cu bine la destinaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În cele 3 zile, poliţiştii au depistat, în total, pe autostrăzi, 577 de abateri contravenţionale. Dintre acestea, 387 au vizat depăşirea limitei legale de viteză. Ca măsuri complementare, au fost reţinute permisele de conducere a 77 de conducători auto. Totodată, au fost constatate 4 infracţiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale.
 
Vineri seară, pe Autostrada A2, a fost depistat, conducând o autoutilitară cu semiremorcă, spre Constanţa, un bărbat care nu respectase timpii de conducere şi de repaus şi nu utilizase cartela tahografica în aparatura de înregistrare. Firma căreia aparţinea vehiculul a fost sancţionată cu amendă de 6.000 de lei. Ca măsura complementară, a fost imobilizat vehiculul.
 
Sâmbătă după-amiază, tot spre Constanţa, pe A2, a fost depistat un bărbat de 36 de ani, conducând cu viteza de 218 km/h. Abaterea a fost filmată şi înregistrată cu aparatul radar AUTOVISION. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile. Un alt bărbat, de 45 de ani, a fost sancţionat cu aceeaşi amendă şi măsură complementară, pentru că, pe drumul spre Constanţa, pe A2, a fost depistat conducând cu 205 km/h.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: