VIDEO Târgul auto din Drăgaică şi parcurile publice din Buzău, redeschise din acest weekend

VIDEO Târgul auto din Drăgaică şi parcurile publice din Buzău, redeschise din acest weekend

Parcurile din municipiul Buzău au fost redeschise, conform unui anunţ postat de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, pe Facebook. Edilul spune că accesul în parcuri a fost interzis doar în intervalul 19:00 – 06:00 iar de vineri buzoienii se pot plimba în linişte, fără mască.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Joi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a luat mai multe hotărâri privind relaxarea unora dintre restricţiile impuse anterior în municipiul Buzău. 
 
Astfel, accesul în parcuri va fi permis inclusiv după ora 19.00, accesul în cimitirele de pe raza municipiului va fi liber şi se redeschide târgul auto din incinta platformei Drăgaica, cu condiţia obligatorie de respectare a distanţelor legale şi purtarea măştilor de protecţie.
 
De asemenea, prin decizia Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a decis redeschiderea tuturor direcţiilor din subordinea Primăriei, precum şi toate cimitirele.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările