VIDEO Raul Florescu, prim-vicepreşedintele PDL Buzău: „Comercianţii din judeţ, ameninţaţi de reprezentanţii PSD”

VIDEO Raul Florescu, prim-vicepreşedintele PDL Buzău: „Comercianţii din judeţ, ameninţaţi de reprezentanţii PSD”

Prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, se simte chiar el ameninţat

Nici n-a debutat bine campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie că au şi apărut primele probleme. Prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, a declarat într-o conferinţă de presă că social–democraţii buzoieni derulează o campanie agresivă în judeţ, vizaţi fiind administratorii magazinelor şi barurilor, care sunt victimele presiunilor din partea reprezentanţilor PSD.

 
Raul Florescu mai spune că mai mulţi administratori de magazine şi baruri din judeţ au refuzat să accepte pe vitrine afişele electorale cu candidatul ACL la prezidenţiale, speriaţi că pot avea probleme.
 
Prim vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, se simte chiar el ameninţat. Fruntaşul democrat-liberal a explicat  că ar fi primit mai multe sfaturi să o lase mai moale cu campania electorală pentru că la Buzău există „partidul unic”. Cu toate acestea Florescu spune că nu îi este teamă şi ameninţă la rândul său că nu va sta cu mâinile în sân. 
 
„Am mai primit şi noi semnale că ar fi cazul să stăm mai calmi, să nu ne mai agităm că aici este partidul unic şi că s-ar putea să mai avem semnale, controale (...) Vreau să vă anunţ că pentru fiecare fir de păr care mi se va mişca într-un fel sau altul, prietenilor mei, familiei mele sau mie nu voi sta cu mâinile în sân. Nu am plecat din partidul asta nici când s-a mai plecat, nici când a fost greu, nici când am fost ameninţaţi. Vreau să vă spun că în 2004 am stat pe un stâlp la Cochirleanca vreo jumătate de oră pentru că nu mă lăsa un pesedist înfocat să cobor. Am trecut prin asta, am făcut campanii si campanii şi am sperat ca după atâta amar de vreme să fie o campanie sub alt fel de auspicii, dar văd că nu se poate altfel ”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu.
 
Campania electorală pentru alegerile prezidentiale se va încheia la data de 1 noiembrie, ora 7 dimineaţa. 14 candidaţi vor încerca să îşi convingă alegătorii să-i reprezinte în cea mai înaltă funcţie în stat, în următorii cinci ani. Primul tur de scrutin va fi pe 2 noiembrie, iar, cel de-al doilea, pe 16 noiembrie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările