Trans Bus are un nou plan tarifar. Biletul pentru cea mai lungă cursă cu autobuzul costă 6 lei

Trans Bus are un nou plan tarifar. Biletul pentru cea mai lungă cursă cu autobuzul costă 6 lei

Sursa Trans Bus

Operatorul de transport public din Buzău vine cu o nouă ofertă tarifară care constă într-un sistem de preţuri pe zone. În municipiul reşedinţă de judeţ, preţul va rămâne neschimbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Vor fi opt zone tarifare, zona numărul unu fiind cea din municipiul Buzău. Cei care vor călători în comunele unde societatea are curse vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar.
 
Cel mai scump bilet, 6 lei pentru o călătorie, este pentru ruta Buzău - Strezeni, comuna Tisău, traseu de 35 de kilometri aflat în zona opt. Zona şapte include localităţile Udaţi, Călţuna, Tisău, Pădureni, biletul pentru această linie fiind 5,5 lei/călătorie.
 
În municipiul Buzău preţul va rămâne neschimbat. Conducerea societăţii Trans Bus susţine că implementarea noului sistem de tarifare va aduce beneficii atât pentru călători cât şi pentru operatorul de transport. 
 
 
Sistemul de preţuri pe zone simplifică oferta tarifară a societăţii de transport în comun. Călătorul care va achiziţiona un abonament pe o anumită zonă şi nu va mai fi condiţionat de un traseu sau mai multe trasee.
 
Acestea pot fi achiziţionate de la unul din punctele de eliberare bilete şi abonamete. Abonamentele vor avea valabilitate de la 24 de ore până la o lună. Totodată, vor fi pachete de călătorii cu o valabilitate de şase luni.
 
Noul plan tarifar va merge în paralel cu celălalt sistem, pentru o perioadă. Prin aceste oferte călătorul va avea mobilitatate maximă, iar operatorul de transport în comun va avea o imagine mai clară a numărului de pasageri şi a orelor de vârf.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările