VIDEO Meteor deasupra României. O lumină roşie-gălbuie a brăzdat cerul Buzăului la graniţa cu judeţul Vrancea

VIDEO Meteor deasupra României. O lumină roşie-gălbuie a brăzdat cerul Buzăului la graniţa cu judeţul Vrancea

Buzăul, luminat de corpul ceresc

Dispeceratul ISU Buzău a fost asaltat azi-noapte cu apeluri din partea unor persoane care au observat pe cer o lumină puternică, urmată de o bubuitură. Fenomenul, care ar putea fi un meteor, a fost observat chiar şi de către operatorii dispeceratului de la Pompieri, în jurul orei 3.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„S-a observat de către angajaţii dispeceratului ISU o lumină puternică roşie-gălbuie pe cer, urmată la 5 minute de un zgomot puternic. La puţin timp după ora 3.00, au fost recepţionate patru apeluri din localităţile Pârscov, Râmnicelu, Cernăteşti şi Beceni, care relatau acelaşi lucru. S-a luat legătura cu ROMATSA de la care am aflat că nu au fost înregistrate date despre acest fenomen şi nici zboruri la acea oră”, a declarat  plt. Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzău.
 
Şi în judeţul Vrancea a fost înregistrat un apel telefonic, care semnala fenomenul în zona de munte, la graniţa cu judeţul Buzău. 


* Imagini surprinse de camerele de supraveghere din municipiul Buzău


Imagini de pe camerele de supraveghere care au surprins acest fenomen au fost postate pe YouTube.com de un localnic din Obrejiţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările