Buzoian urmărit internaţional pentru infracţiuni de violenţă în familie

Buzoian urmărit internaţional pentru infracţiuni de violenţă în familie

Un bărbat căutat de poliţiştii din Italia pentru după ce şi-a agresat propria familie a fost identificat şi reţinut în judeţul Buzău. Va fi ţinut în arestul IPJ până când va fi preluat de către autorităţile judiciare italiene.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii de investigaţii criminale de la IPJ Buzău, împreună cu poliţişti de la Postul de poliţie comunal Ulmeni, au pus în executare mandatul european de arestare emis de Curtea de Apel Ploieşti pe numele unui bărbat de 50 de ani din Ulmeni, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Italia.

Poliţiştii l-au depistat pe bărbat pe raza localităţii de domiciliu iar acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Din verificări a rezultat că pe numele bărbatul era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Buzoianul urmează a fi extradat către autorităţile judiciare din Italia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările