Au fost încătuşaţi proxeneţii care au forţat trei tinere din Buzău să se prostitueze în oraşe din vestul ţării

Au fost încătuşaţi proxeneţii care au forţat trei tinere din Buzău să se prostitueze în oraşe din vestul ţării

Poliţia a confiscat banii obţinuţi din infracţiuni

Poliţişti de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Ştiri pe aceeaşi temă


Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

În perioada mai-septembrie 2020, doi tineri, în vârstă de 29 şi 30 de ani, din municipiul Buzău, respectiv Stâlpu, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei tinere cu vârste de 22 şi 23 de ani, în diferite imobile închiriate în municipiile Braşov, Craiova, Cluj şi Timişoara. 

De pe urma practicării prostituţiei celor trei tinere din Buzău şi Stâlpu, bărbaţii ar fi obţinut sume de bani şi foloase necuvenite.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare şi sume de bani, respectiv 4.000 de lei şi 1.000 de euro.

Au fost puse în aplicare opt mandate de aducere şi, în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bănuiţi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările