VIDEO Accident rutier provocat de un buzoian care trebuia să stea izolat la domiciliu

VIDEO Accident rutier provocat de un buzoian care trebuia să stea izolat la domiciliu

Un tânăr întors din Franţa, care ar fi trebuit să se afle în autoizolare la domiciliu, a ieşit cu maşina pe străzile din Buzău şi a provocat un eveniment rutier care putea avea urmări deosebit de grave. După o coliziune cu un alt autovehicul, acesta s-a oprit în contorul de gaze al unei policlinici.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
* Pompierii, poliţiştii şi ambulanţierii sosiţi la accident au aflat în timpul intervenţiei că şoferul părăsise perimetrul de izolare unde se afla de vineri.
 
Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Ajuns în intersecţia cu Bulevardul Nicolae Titulescu, tânărul aflat la volan nu a acordat prioritate unui autoturism Hyundai condus în regim prioritar dinspre strada Transilvaniei. 
 
Impactul a fost violent. Opelul a fost proiectat chiar în cutia de gaze a Policlinicii 23 August, moment în care o ţeavă s-a rupt. 
 
”Nu a schiţat frână, nu a schiţat nimic. A venit cu viteză şi după impact m-a sucit”, a declarat cel de-al doilea şofer implicat în accident.
 
Şoferul nevinovat, pompierii, poliţiştii şi ambulanţierii au aflat în timpul intervenţiei că tânărul s-a întors vineri din Franţa şi trebuia să fie izolat la domiciliu. 
 
”Mama lui le-a spus domnilor poliţişti că băiatul ei trebuia să stea închis în casă, după ce a venit din Franţa. S-a certat cu prietena lui şi de aceea a fugit de acasă. Pobabil se gândea la iubita lui când a produs accidentul”, spune şoferul nevinovat. 
 
Pe lângă sancţiunile la Codul Rutier, şoferul vinovat de producerea accidentului va fi penalizat şi pentru pentru zădărnicirea combaterii bolilor contagioase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: