Raed Arafat, contestat de un şef de secţie al Spitalului de Urgenţă Braşov: „S-au întâmplat suficient de multe grozăvii”

Raed Arafat, contestat de un şef de secţie al Spitalului de Urgenţă Braşov: „S-au întâmplat suficient de multe grozăvii”

Şeful DSU, Raed Arafat.

Dan Grigorescu, şef secţie chirurgie plastică şi reconstructivă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, îl contestă vehement pe şeful DSU, Raed Arafat. Medicul susţine că activitatea fondatorului SMURD a reprezentat o serie de eşecuri: Apuseni, Siutghiol, Colectiv, Caracal.

Redăm mai jos postarea medicului: 
 
„Săriţi, bă'!
Iar îl atacară pe Arafat!
 
În 2012 am ieşit în stradă cu întreaga familie ca să-l apăr pe Raed Arafat. Nu pentru că eram convins că ar fi meritat pe deplin (avea, în opinia mea, bube încă de pe atunci). Nicidecum. Norocul lui a fost că, pe vremea aceea, aş fi sărit pentru oricine ar fi devenit un inamic public al concepţiilor legate de sănătate ale Preşedintelui Băsescu.
 
De atunci s-au întâmplat suficient de multe grozăvii intim legate de sistemul pe care EL, SUPREMUL, l-a clocit la DSU, încât fiecare dintre ele, separat, sau toate adunate la un loc, să determine dislocarea acestui personaj nu numai din funcţia de comandă, cât, mai ales, din cea de "strateg eşuat" al managementului situaţiilor de urgenţă. Acelea reale, neaşteptate, grave, nu cele îndelung planificate ca "igzirciţiu"!
 
M-am numărat şi eu printre cei care, în ultimii anu, i-au analizat neîmplinirile şi i-au criticat neajunsurile dovedite.
Poate de aceea nici n-a catadicsit să calce prin Sectorul de arşi grav din prima Unitate Funcţională de Arşi înfiinţată în ţară (la Braşov) după Colectiv. M-am bucurat cel puţin că, ignorându-ne, măcar nu ne-a băgat beţe în roate... De aceea zic: mare om, mare caracter, domnul secretar de stat!
 
 
 
Iată de ce vreau să-i sar în ajutor încă o dată, acum, când toţi îl vor plecat de la DSU, pe motiv că, pe lângă eşecurile din Apuseni, de la Siutghiol, de la Colectiv, de la Caracal (printre care transportul aerian al deputatului de Moldova pentru o banală durere de maţe este definitoriu pentru alocarea ineptă de resurse aflate deseori la un nivel critic), auzi minciună, nici nu se poate lăuda cu ceva succesuri mai acătării. Pe scurt, nu a cam făcut mai nimic, zic ingraţii ăştia.
 
Ba a făcut, măi nerecunoscătorilor!
La Braşov aplicaţia RO-ALERT păstorită de DSU/IGSU ne-a anunţat după vreo jumate de oră că "tocmai" a trecut ursul! Sau că vine vijelia după ce deja trecuse!
Tot la Braşov ne sună sirenele miercurea fix la 12.00 "a alarmă"! Să ne obişnuim cu sunetul. Şi să-l recunoaştem, în caz că va fi vreodată "pe bune".
Nu-i aşa că e destul să-l venerăm pe veci?
De aceea zic, pentru toate acestea, săriţi, bă' băieţi!
Că iar îi vor răii ăştia capu'! Pornind de la zicala "capu' face, capu' trage", cred că potrivnicii i-l vor şi ca să tragă, dacă doar atât a făcut!”
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: