Braşov: HC Zalău a înfipt cuţitul în rana Rulmentului, învingând cu 31-26 la Braşov GALERIE FOTO

Braşov: HC Zalău a înfipt cuţitul în rana Rulmentului, învingând cu 31-26 la Braşov GALERIE FOTO

Braşov: HC Zalău a înfipt cuţitul în rana Rulmentului, învingând cu 31-26 la Braşov GALERIE FOTO

Într-o partidă susţinută în devansul etapei a VI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a fost învinsă, pe propriul teren, scor 26-31 (11-14) de HC Zalău. Vedeţi aici GALERIA FOTO de la partida Rulmentul - HC Zalău CITIŢI ŞI:  Herbert Muller: „Suntem în mare pericol“                     &#


Problemele financiare şi plecarea portughezei Alexandrina Barbosa şi-au pus amprenta asupra jocului „rulmentistelor“, care au suferit o înfrângere categorică, la capătul unui joc în care fetele lui Gheorghe Tadici au impus ritmul partidei de la început, până la final. Gazdele nu au condus niciun moment pe tabela de marcaj, jocul aflându-se la discreţia oaspetelor, care au profitat de criza prin care trece clubul de la poalele Tâmpei.

Chiar dacă şi-au dorit mai mult, cele opt jucătoare ale Rulmentului au comis foarte multe greşeli în apărare, iar jocul ofensiv a lăsat mult de dorit, absenţa portughezei Alexandrina Barbosa resimţindu-se din plin. Situaţia economică a formaţiei braşovene este departe de a fi rezolvată, întrucât datoriile către handbaliste depăşesc suma de 800.000 de euro.

Aneta Barcan, Cristina Niculae şi Ionica Munteanu vor părăsi echipa la începutul lunii noiembrie în cazul în care nu li se vor achita restanţele financiare. Partida cu Ştiinţa Baia Mare, din prima manşă a Cupei EHF, ar putea fi ultima pentru formaţia de la poalele Tâmpei.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Gogârlă - 7g, Găscă şi Gogoriţa, câte 6g, Cherăscu - 4g, Barcan - 2g şi Vârtic - o reuşită. De la oaspete s-au remarcat: Băbeanu - 11g, Holhoş - 10g, Coadălată şi Czeczi, câte cinci reuşite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: