VIDEO Bătrân snopit în bătaie de doi tineri într-un pasaj din Braşov. A fost salvat de la moarte de un paznic

VIDEO Bătrân
snopit în bătaie de doi tineri într-un pasaj din Braşov. A fost salvat de la
moarte de un paznic

Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale pasajului

Altercaţia a avut loc într-un pasaj din Centrul Braşovului. Doi tineri au bătut fără milă un bătrân, l-au împins pe scări şi au continuat să îl lovească chiar şi după ce omul a leşinat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea într-un pasaj din Centrul Civic al Braşovului. Cei doi tineri, unul de 18 ani şi altul de 23 ani, îl lovesc pe bătrân cu pumnii şi picioarele şi chiar îl imping pe scări. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale pasajului sunt de o violenţă extremă. Omul se rostogoleşte mai mulţi metri până la baza scărilor unde leşină. Cei doi tineri continuă să îl lovească până când un paznic aflat la serviciu în pasaj intervine şi îi pune pe fugă. Tot paznicul a chemat poliţia care a ridicat şi imaginile. Bătrânul a ajuns la spital. El a rămas internat la Secţia de NeurochiruRgie.

Cei doi tineri au fost prinşi rapid. Unul este din Botoşani, iar celălalt este din Buzău. Cercetările au arătat că victima şi agresorii se cunoşteau şi că totul a început de la o datorie. În plus bătaia a început înainte de intrarea în pasaj.

„Cei trei se cunoşteau anterior şi au intrat în conflict de la o sumă de bani. Cei doi agresori au fost surprinşi de agentul unei societăţi de pază. Au fost reţinuţi 24 de ore, iar ulterior instanţa a decis arestarea lor pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi în continuare pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Victima a suferit vătămari pentru care necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

ATENŢIE! IMAGINI VIOLENTE, CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările