Alegeri Locale 2020. Allen Coliban, candidat USR PLUS, câştigă alegerile la Braşov: „Oameni buni, am câştigat Braşovul“

Alegeri Locale 2020. Allen Coliban, candidat USR PLUS, câştigă alegerile la Braşov: „Oameni buni, am câştigat Braşovul“

foto facebook

Candidatul USR PLUS , Allen Coliban, a produs surpriza la Braşov. Allen Coliban şi-a anunţat victoria pe reţelele de socializare, reuşind să îl învingă pe actualul primar al Braşovului, George Scripcaru.

Ştiri pe aceeaşi temă

După centralizarea a 150 de secţii din 182, Allen Coliban a strâns 28.669 de voturi, faţă de adversarul său direct, George Scripcaru, care a adunat doar 25.280 de voturi. 

"Oameni buni, am câştigat Braşovul", a declarat Allen Coliban.

Actualul edil, George Scripcaru, era la conducerea oraşului din 2004. 

Victoria a fost anunţată pe contul de Facebook al lui Allen Coliban care şi-a invitat susţinătorii în faţa Teatrului Dramatic pentru a sărbători victoria cu şampanie. 

 

 

218.946 de persoane au votat azi la nivelul întregului judeţ Braşov, respectiv 42% din totalul alegătorilor. La închiderea urnelor, prezenţa la nivelul judeţului Braşov a fost mult mai mică faţă de acum patru ani. La nivelul municipiului Braşov, au fost prezenţi 84.970 de votanţi, adică o prezenţă de 34,54%. La nivel naţional prezenţa la urne a fost de 46,02%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările