Adjunctul IŞJ Braşov: „Ateismul fără Dumnezeu nu are cum să existe. De-asta se ţin slujbele la începutul anului şcolar“

Adjunctul IŞJ Braşov: „Ateismul fără Dumnezeu nu are cum să existe. De-asta se ţin slujbele la începutul anului şcolar“

Ion Negrilă FOTO brasovmetropolitan.ro

Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov a vorbit, la ceremonia de începere a noului an şcolar organizată la un liceu din Făgăraş, despre motivele pentru care consideră că slujbele religioase sunt justificate în şcoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Negrilă, inspectorul şcolar general adjunct al judeţului Braşov, a oferit o explicaţie originală pentru prezenţa preoţilor la festivităţile de deschidere a anului şcolar din unele unităţi de învăţământ.

”Am fost întrebat zilele trecute de ce să se ţină slujba în timpul ceremoniilor de începere a anului şcolar şi destul de agresiv de anumite persoane. Eu vreau să vă spun un lucru, că ateismul fără Dumnezeu nu are cum să existe. Aşa că de-asta se ţin slujbele la începutul anului şcolar şi nu numai atunci”, a declarat Negrilă luni, 9 septembrie, la ceremonia de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Naţional Radu Negru, din Făgăraş, fiind citat de publicaţia Bună Ziua Făgăraş.

Informaţia a fost furnizată de portalul educatieprivata.ro, care explică şi contextul în care a fost făcută declaraţia oficialului din învăţământul braşovean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: