Scandal tranşat cu toporul la Brăila. Atât victima, cât şi agresorul s-au ales cu amenzi usturătoare pentru încălcarea ultimei ordonanţe militare

Scandal tranşat cu
toporul la Brăila. Atât victima, cât şi agresorul s-au ales cu amenzi
usturătoare pentru încălcarea ultimei ordonanţe militare

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, ambii în vârstă de 37 de ani, au provocat un adevărat scandal la intersecţia străzilor Cezar Petrescu şi Nicopole din Brăila. După ce şi-au adresat cuvinte grele, unul dintre aceştia l-a lovit cu un topor pe celălalt, victima ajungând la Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri, în vârstă de 37 de ani, au fost implicaţi vineri, 27 martie, într-un conflict verbal care a degenerat rapid într-o confruntare violentă. Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Cezar Petrescu şi Nicopole din Brăila.

Unul dintre beligeranţi şi-a pierdut cumpătul la un moment dat, a luat un topor şi l-a lovit în zona capului pe adversarul său. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăila pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

Ambii bărbaţi au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei după ce poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că niciunul dintre aceştia nu avea o justificare legală pentru a se afla pe stradă la acel moment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: