Razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în Brăila. Şoferii şi comercianţii au fost principalii vizaţi

Razii ale
poliţiştilor şi jandarmilor în Brăila. Şoferii şi comercianţii au fost principalii
vizaţi

Foto: arhivă Adevărul

Luni, 18 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza municipiului, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea actelor de comerţ ilegale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi jandarmii brăileni au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave.

”Pe timpul activităţilor au fost legitimate 48 de persoane, au oprit în trafic şi controlat 29 de vehicule, 15 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 3 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice , şi 4 la Legea 61/1991 sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: