Prins cu o maşină plină cu lemne pentru care nu avea acte de însoţire a mărfii. Amenda usturătoare primită de şofer

Prins cu o maşină
plină cu lemne pentru care nu avea acte de însoţire a mărfii. Amenda
usturătoare primită de şofer

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Vrancea s-a ales cu o amendă substanţială, fiindu-i confiscate şi lemnele pe care le transporta cu autoutilitara după ce nu a putut justifica provenienţa acestora la un control de rutină efectuat de poliţişti în trafic.

Miercuri, 18 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făurei, împreună cu poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Transporturi Feroviare Făurei, l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară, pe  D.J. 203, cu ajutorul căreia transporta material lemnos, din specia fag.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că documentele de însoţire a mărfii nu corespund cu cantitatea de material lemnos transportată. Lemnul a fost ridicat în vederea confiscării şi predat pe bază de proces-verbal Ocolului Silvic Ianca, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei,conform legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 61 ani, din comuna Siliştea, în timp ce conducea pe DC 8, în zona staţiei căii ferate Lacu Sărat, un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor şi o remorcă, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  Pe numele şoferului a fost deschis acum un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: