Un violator eliberat pe baza recursului compensatoriu a intrat peste o femeie în casă. Este bănuit de tenativă de viol şi cercetat pentru lovire

Un violator eliberat pe baza recursului compensatoriu a intrat peste o femeie în casă. Este bănuit de tenativă de viol şi cercetat pentru lovire

Bărbatul a fost eliberat din puşcărie în urmă cu trei luni FOTO monitorulbt.ro

Un bărbat din Botoşani condamnat pentru viol şi care a fost eliberat din Penitenciar în baza recursului compensatoriu a bătut o femeie şi ar fi încercat să o siluiască. Femeia a scăpat cu greu din mâinile bărbatului şi a anunţat Poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Botoşani abia ieşit din puşcărie în baza recursului compensatoriu este bănuit că a comis o nouă faptă penală. Acesta a intrat în casă peste o femeie, a bătut-o şi se bănuieşte că ar fi încercat să o şi violeze. 
 
Bătută de un fost puşcăriaş
 
Incidentul a avut loc chiar în prima zi a noului an, în comuna Todireni, judeţul Botoşani. Un fost puşcăriaş care a ispăşit o pedeapsă pentru viol a intrat în casa unei femei şi a tăbărât asupra ei. Se bănuieşte că ar fi încercat să o violeze. Săteanca a opus rezistenţă iar fostul puşcăriaş a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. În cele din urmă însă, femeia a scăpat şi a reuşit să anunţe Poliţia. În momentul de faţă oamenii legii fac cercetări deocamdată pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe dar şi violare de domiciliu. Se bănuieşte însă şi o tentativă de viol. Fostul puşcăriaş a fost eliberat înainte de termen după ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu. Ieşise din puşcărie în luna octombrie.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările