Învăţătoare acuzată că a bătut un copil de 7 ani. Băiatul are probleme de memorie şi ar fi fost agresat în repetate rânduri

Învăţătoare acuzată că a bătut un copil de 7 ani. Băiatul are probleme de memorie şi ar fi fost agresat în repetate rânduri

Vânătăile de pe corpul copilului FOTO botosaneanul.ro

Mama unui copil de 7 ani, din judeţul Botoşani, o acuză pe învăţătoare micuţului că îl bate în mod regulat la şcoală. Băieţelul are probleme cu memoria dar nu ar deranja orele de curs. S-a sesizat Inspectoratul Şcolar General dar şi Poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

O învăţătoare din comuna Truşeşti este acuzată de un părinte că ar fi bătut un copil de 7 ani, cu probleme de memorie. Cazul este anchetat atât de Inspectoratul Şcolar Judeţean cât şi de Poliţia din Botoşani.

 
Învineţit de învăţătoare
 
Mama copilului a lansat acuzele împotriva învăţătoarei pe reţelele sociale. Aceasta spune că băieţelul ei, aflat în clasa pregătitoare, are probleme de memororare şi este bătut de învăţătoare. ”Băiatul meu care este în grupa 0 îmi vine bătut acasă de către doamna învăţătoare.(...) Mi-l bate mai tare fără să facă copilul nimic. 

Copilul meu e cu probleme, nu ţine minte, e mai mic cu 2 ani de vârsta pe care o are, doar la învăţătură, şi prinde mai greu”, se plânge mama. Femeia din Truşeşti a postat şi o serie de poze cu vânătăile copilului pentru a-şi susţine cauza. În acest caz s-a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani care a instituit deja o comisie la nivelul şcolii „Demostene Botez” din Truşeşti, dar şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani. Poliţiştii efectuează deja cercetări la şcoala din Truşeşti.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: