Femeie de 29 de ani înjunghiată de fostul partener de viaţă. Tânără a ajuns în stare gravă la spital, dar n-a mai putut fi salvată

Femeie de 29 de ani înjunghiată de fostul partener de viaţă. Tânără a ajuns în stare gravă la spital, dar n-a mai putut fi salvată

Medicii n-au reuşit să-i salveze viaţa pacientei de 29 de ani FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de 35 de ani şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă, o femeie de 29 de ani. Incidentul a avut loc joi dimineaţă, 21 martie, în Sighetu Marmaţiei. Agresorul a fost prins la scurt timp de oamenii legii şi dus la audieri. Femeia a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei, dar a murit la scurt timp din cauza rănilor grave.

Evenimentul a avut loc pe fondul geloziei, într-un apartament din cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei. Din primele informaţii, bărbatul şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă cu un cuţiti, în zona gâtului şi a pieptului.
 
„În această dimineaţă (n.r. - joi, 21 martie), la Sighetu Marmaţiei, o femeie a fost înjunghiată în gât, la domiciliu. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti şi în prezent se află la sediul Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei pentru audieri. În funcţie de starea victimei şi evoluţia cercetărilor, se va stabili încadrarea juridică a faptei”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
 
Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei. Pentru că starea ei este gravă, medicii au decis transferul acesteia la Baia Mare. Aceasta a fost dusă la unitatea medicală cu cuţitul înfipt în ea pentru a evita declanşarea unei hemoragii mai puternice. 
 
„Loviturile de cuţit au condus la o perforaţie a hemotoracelui. Astfel, cavitatea s-a umplut cu sânge. Ca atare, s-a decis transferul la Secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Judeţean „Constantin Opriş” Baia Mare”, a declarat Mariana Şimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
 
Femeia înjunghiată a murit pe masa de operaţie
 
Ajunsă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, femeia înjunghiată a fost dusă direct în sala de operaţii. Aici a suferit două stopuri cardio-respiratorii, iar la ultimul nu a mai putut fi resuscitată de echipa medicală. 
 
„Pacienta în vârstă de 29 de ani a fost  adusă cu ambulanţa de la spitalul din Sighet la Spitalul Judeţean din Baia Mare în stare generală extrem de gravă, intubată,  instabilă hemodinamic, cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi cervical. Pacienta a fost dusă direct în sala de operaţii, unde a făcut un stop cardiac, s-au început manevrele de resuscitare cardiorespiratorie de către colegii anestezişti care iniţial au avut succes. S-a intervenit chirurgical de urgenţă la nivelul toracelui, s-au evacuat aproximativ 5 l de sânge, s-au găsit multiple plăgi pulmonare şi secţiune de arteră mamară internă care s-au rezolvat chirurgical. Intraoperator pacienta a intrat din nou în stop cardiac, s-a efectuat masaj cardiac intern, dar din păcate fără succes”, a precizat Giuliano Petruţ, medic primar chirurgie toracică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: