FOTO Un motociclist a fugit de Poliţie la Baia Mare, fiind urmărit mai mult de 10 kilometri. Cursa infernală s-a sfârşit cu un accident grav pe o alee pietonală

FOTO Un motociclist a fugit de Poliţie la Baia Mare, fiind urmărit mai mult de 10 kilometri. Cursa infernală s-a sfârşit cu un accident grav pe o alee pietonală

Un motociclist a accident grav un pieton în timp ce fugea de un echipaj de poliţie. FOTO: Alexandru Cherecheş

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni, 11 martie la intrarea în Parcul Municipal din Baia Mare. Un motociclist care a fost urmărit de un echipaj de poliţie peste 10 kilometri, a intrat pe o alee pietonală din parc, unde a accidentat grav un pieton.

În urma impactului, şi motocilistul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Potrivit martorilor, motociclistul avea viteză mare şi a accidentat pietonul imediat după ce a intrat pe alee.
 
„Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiei Baia Sprie a fost urmărit de poliţie până în Baia Mare. Pe strada Victoriei, acesta a intrat pe aleea pietonală care duce spre Parcul „Regina Maria” şi a accidentat un pieton. Ambii sunt în stare foarte gravă”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
 
Pietonul se află în stare gravă, şi potrivit medicilor care i-au acordat primele îngrijiri, este în comă. Mai mult, şi motocilistul care fugea de echipajul de poliţie este grav rănit. 
 
„În urma accidentului, două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş”. Ambele se află în investigaţii în cadrul Unităţii de Primire Urgenţă”, a spus Vasile Pop, directorul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. 
 
Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla motivele pentru care motociclistul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi circumstanţele în care s-a produs accidentul de circulaţie. 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: