Agresiune petrecută în Cinema City Baia Mare. Care a fost motivul scandalului

Agresiune petrecută în Cinema City Baia Mare. Care a fost motivul scandalului

Cinema City Baia Mare. FOTO: Facebook

Trei tineri din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost agresaţi în incinta sălii de cinematograf a mall-ului Vivo din Baia Mare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe agresori.


Incidentul a avut loc duminică seară, 3 noiembrie. Trei tineri din municipiul Sighetu Marmaţiei au reclamat că au fost agresaţi de persoane necunoscute într-o sală de cinema din incinta unui complex comercial din Baia Mare. Potrivit uneia dintre victime, altercaţia a pornit după ce aceasta i-a atras atenţia unei femei care vocifera în sala de cinema că deranjează spectatorii. În acel moment, femeia a devenit agresivă atât în limbaj, cât şi în comportament, lovindu-i pe tineri peste faţă. Ulterior, în sprijinul femeii în sala de cinema au mai apărut doi bărbaţi care, de asemenea, i-au agresat pe tineri. 
 
Speriaţi, tinerii agresaţi au solicitat ajutorul poliţiştilor.
 
„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică, dar agresorii nu se mai aflau acolo, şi nici nu au putut fi identificaţi în zonă. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe şi pentru identificarea autorilor”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
Incidentul de la Cinema City Baia Mare vine la câteva săptămâni de la atacul din sala de cinematograf din Timişoara, atunci când actorul din filmul românesc „Pisica verde”, Raul Andrici a fost înjunghiat cu un cuţit. 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: