Motociclist ameninţat cu un cuţit de un şofer: „Mă faci pe mine idiot?“ VIDEO

Motociclist ameninţat cu un cuţit de un şofer: „Mă faci pe mine idiot?“ VIDEO

Momentul în care şoferul îl ameninţă pe motociclist cu un cuţit FOTO bacau.net

După un schimb de cuvinte în traficul din Bacău, un şofer a ieşit din maşină înarmat cu un cuţit şi l-a fluturat prin faţa unui motociclist cu care avusese o dispută. Poliţiştii s-au sesizat în acest caz şi fac cercetări pentru a-i identifica pe participanţii la altercaţie.

Un incident ce putea degenera într-un conflict violent a avut loc luni, 13 iunie, pe strada Calea Republicii (zona Narcisa) din municipiul Bacău. După ce s-au certat în trafic, un şofer şi un motociclist s-au întâlnit la semafor şi s-au confruntat.

Bărbatul care se afla la volanul unui maşini marca Audi a ieşit din autovehicul cu un cuţit în mână. „Bă, ce vrei? Mă faci pe mine idiot?” spune şoferul vizibil iritat de celălalt participant la trafic.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt motoclist şi postată apoi în mediul online.

„Cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public, compartimentul relaţii publice este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost dispuse măsuri de verificare pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, identificarea persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale ce se impun” a precizat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău, pentru bacău.net.


Vă mai recomandăm să citiţi şi:


Ultraj demontat de instanţă. Judecătoria Făurei consideră că un brăilean a fost provocat să devină violent cu poliţiştii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările