Elevul de la Colegiul Naţional „Ferdinand l“ care s-a sinucis după ce a aflat rezultatele la Bacalaureat, înmormântat sâmbătă la Sascut

Elevul de la
Colegiul Naţional „Ferdinand l“ care s-a
sinucis după ce a aflat rezultatele la Bacalaureat, înmormântat sâmbătă la Sascut

Elevul care s-a aruncat în faţa trenului după aflarea rezultatelor la BAC va fi înmormântat astăzi. Paul, în urmă cu câteva zile, la banchetul de absolvire FOTO Facebook

Paul Ş. (19 ani), absolvent al Colegiului Naţional „Ferdinand l“ din Bacău, s-a aruncat în faţa trenului după ce a aflat rezultatele la Bacalaureat. A făcut contestaţie, dar nu a mai aşteptat rezultatele finale. Miercuri, 8 iulie, s-a aruncat în faţa trenului. El îşi dorea să ajungă la o facultate de jurnalism de la Cambridge şi avea nevoie de minimum 8 la Bacalaureat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Ş., un elev al liceului de elită „Ferdinand l“, s-a aruncat în faţa trenului, după ce a trecut Bacalaureatul cu nota 7.40. A făcut contestaţie, dar nu a mai aşteptat rezultatul final. Miercuri dimineaţă şi-a închis telefoanele şi s-a dus pe liniile ferate să se arunce în faţa trenului. Vineri, după afişarea rezultatelor finale, după rezolvarea contestaţiilor, profesorii examinatori i-au mai ridicat nota cu aproape un punct, la 8.20. Cu acest rezultat putea ajunge la facultatea de jurnalism de la Cambridge, la care visa de mai mult timp.
Gestul lui i-a cutremurat pe toţi colegii, care nu-şi explică tragedia. Unii afirmă că acesta s-ar fi certat cu părinţii, după aflarea rezultatelor la Bacalaureat, dar chiar şi aşa, nu era jusitificat gestul.

Mesaje sfâşietoare de la colegi şi prieteni

Vestea morţii elevului de la Ferdinand s-a răspândit imediat. Pe Facebook, colegii, prietenii şi prietenele şi-au exprimat sentimentele şi părerile de rău.

„De ce ai plecat asa devreme de lânga noi :((....?Unde este Dumnezeu? Ai lăsat în urma ta doar amintiri şi durere. Lacrimile, regretele sunt în zadar totul e ruinat acum, totul s-a dus, nu au mai ramas decât amintirile..Îţi simţim lipsa.....Aş fi vrut sa fiu în locul tău...Aveai toată viaţa înainte..Nici acum nu-mi vine să cred, am rămas aşa blocată când am aflat. Iartă-mă ! Ai fost şi vei rămâne ,un prieten.  Te iubim Paul, i-a scris una din colegele de clasă.

„De ce ? Oare de ce ? ...Nu pot să mă împac cu gândul că ai plecat în aşa fel de lângă noi prietene ..Îmi doresc să mai stăm în sufragerie să râdem... să ne povestim ce am mai făcut, dar e în zadar. Ai fost un baiat extraordinar, educat , erai prieten cu toţi, ajutai pe toată lumea, erai diferit de restul persoanelor , tu fiind prea bun pentru aceste zile grele . Prietene, sper ca Dumnezeu să te aiba în grijă  şi să-ţi fie bine acolo unde eşti. Dumnezeu să te ierte Paul şi să ofere putere familiei tale“, i-a scris Ionuţ V. 

„Ai plecat din casa ta, despărţirea-i tare grea, multe lacrimi şi durere, fără drum de-napoiere-Nu te voi uita niciodată dragul meu prieten Paul, Dumnezeu să te aibă în paza Lui“, i-a scris Nicoleta P. 

Paul Ş. a fost ridicat ieri de la morga Spitalului Judeţean din Bacău şi a fost înmormântat sâmbătă în comuna natală Sascut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările