Bacău: Profesorii sunt solidari cu dascălii care fac greva foamei

Bacău: Profesorii sunt solidari cu dascălii care fac greva foamei

Profesorii poartă ecusoane în piept

Cadrele didactice de la Colegiu Național "Gh. Vrănceanu" din Bacău vor purta de astăzi, în semn de solidaritate, ecusoane cu numele învățătoarei din Caracal, aflată în greva foamei de două luni, și al profesoarei din Fălticeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cele două colege ale noastre nu luptă pentru cauze personale ci pentru o cauză care ne privește pe noi toți, respectarea legilor țării. De aceea am considerat că este momentul să facem și noi ceva și să demonstrăm că suntem alături unii de ceilalți", ne-a declarat Elena Dragomir, profesor de limba română la CN "Gh. Vrănceanu" Bacău.

Și profesorii de la Colegiul Tehnic "Henri Coadă" Bacău, afiliați la Federația "Spiru Haret" sunt de astăzi în grevă japoneză.

"Nu am întrerupt cursurile, pentru că nu vrem să le dăm copiilor programul peste cap, dar vom intra la ore cu o banderolă albă pe braț. Asta ca o formă de protest față de tot ce se întâmplă în sistemul de învățământ", ne-a spus Ana Maria Voicu, lider de sindicat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările