Un bărbat a fost bătut cu bestialitate, dezbrăcat şi lăsat inconştient pe o stradă din Arad. Poliţia a identificat trei agresori

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate, dezbrăcat şi lăsat inconştient pe o stradă din Arad. Poliţia a identificat trei agresori

Bărbatul este internat  FOTO Aradon.ro

Trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Agresorii au bătut un bărbat, l-au dezbrăcat şi l-au lăsat apoi în stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 29 de ani din Arad a fost snopit în bătaie de trei tineri, în noaptea de 16 spre 17 august. Povestea a fost relatată de rudele victimei pentru site-ul Aradon.ro.  
 
„A fost bătut de trei persoane, noi aşa ştim, şi a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconştient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu şi atunci i-au zis <<Hai să-l deranjăm>>. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcţia cealaltă. I-au luat hainele, să-şi ascundă urmele şi să-l şi batjocorească”, au povestit rudele victimei pentru sursa citată. 
 
Bărbatul a ajuns spital în stare de inconştienţă cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feţei şi plăgi multiple. A fost transferat la Timişoara, la maxilo-facială, din cauza complexităţii rănilor, dar şi a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenţii chirurgicale. 
 
„Mănâncă doar cu paiul şi doar supe, ceaiuri, tot ce e lichid”, au mai spus rudele tânărului. 
 
Potrivit IPJ Arad, trei tineri sunt cercetaţi în acest caz, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Iniţial, doar un tânăr a fost cercetat. Cei trei, în vârstă de 19, 21 şi 23 de ani sunt cercetaţi în stare de libertate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările