Copilă de 15 ani din Arad, violată şi bătută cu bestialitate în Ungaria. Familia ei se mutase în ţara vecină, dar acum vrea cu disperare să revină în România

Copilă de 15 ani din Arad, violată şi bătută cu bestialitate în Ungaria. Familia ei se mutase în ţara vecină, dar acum vrea cu disperare să revină în România

Violul a avut loc în Ungaria FOTO arhivă

O minoră de 15 ani, care provine dintr-o familie de arădeni mutaţi de câţiva ani în localitatea Bătania (Battonya) din Ungaria, a fost violată şi bătută de către un vecin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părinţii fetiţei spun că le era foarte bine în ţara vecină, iar copiii s-au integrat foarte bine la şcoala de acolo, doar ei fac naveta zilnic la Arad, unde şi-au păstrat locurile de muncă. Familia fetei spune că nici nu se gândea că va trăi o asemenea dramă, iar acum toţi sunt hotărâţi să se întoarcă în România.

Localnicii din Bătania povestesc că agresorul face parte dintr-o familie de ţigani puşi mereu pe scandal, iar zilele trecute, când adolescenta se întorcea de la şcoală, a fost luată cu forţa de pe stradă şi dusă în casa acestora, unde a trăit clipe de coşmar.

Tatăl fetei a mers la Poliţie, iar agresorul este arestat preventiv, însă familia lui continuă să-i ameninţe pe arădeni.

Vă mai recomandăm:

 Viol la Esechioi. Agresorul este un adolescent de 15 ani, victima este o bătrână de 87 ani

Ţăranii români din secolul al XIX-lea: violul şi incestul erau foarte dese, iar casele erau doar nişte găuri în pământ, unde familia stătea înghesuită

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: