Liviu Dragnea a depus jurământul pentru al patrulea mandat

Liviu Dragnea a depus jurământul pentru al patrulea mandat

Liviu Dragnea la al patrulea mandat

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea a depus, în această dimineaţă, jurământul pentru cel de-al patrulea mandat. Dragnea a fost primit cu flori şi aplauze de către majoritatea primarilor USL din judeţ care au câştigat alegerile în urmă cu o săptămână.

Liviu Dragnea a fost reconfirmat oficial ca preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Acesta a depus jurământul de credinţă, în această dimineaţă, în sala mare a Consiliului Judeţean. În prezenţa unui public foarte numeros, reprezentat de prefectul judeţului, Zorinel Niculcea, viitorii consilieri judeţeni, primari, şefi ai instituţiilor publice, dar şi stafful de campanie, Liviu Dragnea a jurat cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie „să respecte constituţia şi legile ţării şi să facă cu bună credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea sa pentru binele locuitorilor judeţului Telerman”.


În discursul său, Liviu Dragnea a precizat că simte o mare responsabilitate pentru cei peste 140.000 de teleormăneni care l-au votat. Acesta a reafirmat declaraţiile făcute în campania electorală spunând că locurile de muncă sunt prioritatea principală în acest mandat.


Cu prilejul depunerii jurământului, Dragnea a recomandat edililor prezenţi în sală să facă totul pentru oamenii care i-au ales.

Liviu Dragnea a fost ales pentru a patra oară în fruntea Consiliului Judeţean Teleorman. Acesta a obţinut 64,94 la sută dintre voturi, urmat la mare distanţă de Teodor Niţulescu, 21,18 la sută. Pe locul al treilea s-a clasat Ion Izină de la PPDD. Acesta a obţinut 8,52 la sută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: