Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: „O ipocrizie, un kitsch. Unde să se retragă? La sanatoriu?”

Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: „O ipocrizie, un kitsch. Unde să se retragă? La sanatoriu?”

Crin Antonescu , alături de şefii organizaţiilor liberale din Teleorman şi Călăraşi

Crin Antonescu, preşedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, în care  premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politică. Potrivit şefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie şi un kitsch pesedist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat în Teleorman, cu prilejul întrunirii Delegaţiei Permanente a organizaţiei judeţene a PNL, Crin Antonescu a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.  ” Este o ipocrizie , un kitsch , postarea pe Facebook a domnului Victor Ponta. S-a chinuit mult în politică!  Unde să se retragă? La sanatoriu? La Cotroceni?”, a spus Antonescu.

Liberalul a schiţat în câteva cuvinte, într-o manieră ironică, cariera politică a premierului Victor Ponta . ” Domnul Ponta a suferit îngrozitor în politică. Într-o zi , mergea pe stradă şi l-a chemat Năstase.L-a făcut şeful Corpului de Control. Nici măcar nu era doctor în drept pe vremea aia. Asta e prima nenoricire care i s-a întâmplat lui Victor Ponta. După aia l-au pus şef la tineret. Hai, du-o şi pe asta. După aia, l-a susţinut pe Geoană, cum l-a susţinut de bine. A căzut Geoană a ajuns preşedinte şi după aia prim minstru. S-a chinuit mult”, a declarat Antonescu.

În ceea ce îl priveşte, Antonescu a declarat că el nu se simte aşa de surmenat ca Victor Ponta, şi nu are niciun plan să se retragă din politică. Preşedintele liberal îşi menţine afirmaţia potrivit căreia v-a demisiona din funcţia de preşedinte dacă partidul obţine un scor sub 20%. ” Un scor mai mic este sub angajamentele noastre şi în această situaţie eu îmi voi depune mandatul de preşedinte. N-am spus că plec din partid. N-am spus că plec din politică”, a declarat Antonescu.

Declaraţiile lui Crin Antonescu vin la câteva zile după ce premierul Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunţă posibila sa retragere din politică, după alegerile din noiembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările