VIDEO Viorica Dăncilă confirmă întâlnirea cu vicepreşedintele Mike Pance în timpul vizitei din SUA

VIDEO Viorica Dăncilă confirmă întâlnirea cu vicepreşedintele Mike Pance în timpul vizitei din SUA

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat sâmbătă, la Alba Iulia, că, în cadrul vizitei pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii, săptămâna viitoare va avea o întrevedere cu vicepreşedintele Mike Pence.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dăncilă a spus că va participa şi la o reuniune privind combaterea terorismului.
 
„Pentru noi, parteneriatul strategic cu SUA reprezintă o prioritate, având în vedere că SUA este partenerul strategic care ne asigură securitate. Cred că este timpul să fim mult mai pragmatici şi să punem în practică proiectele comune pe care le avem cu SUA. De aceea, vom semna un memorandum pe Energie, vom avea întâlniri cu oamenii de afaceri, cu companii puternice din SUA, unde vom vorbi despre situaţia din România, vom avea întâlniri cu membri ai Departamentului de Stat, dar şi întâlniri pe care le vom avea cu comunitatea românilor din SUA şi, bineînţeles, cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence”, a declarat premierul la Alba Iulia.


Viorica Dăncilă a adăugat faptul că va avea întâlniri şi cu secretarul general adjunct al ONU şi va participa la o reuniune privind combaterea terorismului, alături de regele Iordaniei şi preşedintele Franţei. Prim-ministrul s-a mai întâlnit cu vicepreşedintele SUA în luna martie, în marja Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice, ce a avut loc la Washington.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: