VIDEO O ursoaică cu doi pui surprinşi de vânători în apropiere de Alba Iulia: „Mâine-poimâine or să intre în oraş“

VIDEO O ursoaică cu doi pui surprinşi de vânători în apropiere de Alba Iulia: „Mâine-poimâine or să intre în oraş“

Urşii surprinşi de reprezentantul AJVPS Alba

O ursoaică cu doi pui au fost fotografiaţi marţi, 26 noiembrie 2019 , pe un fond de vânătoare de lângă Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile au fost realizate de directorul tehnic al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Alba, Felix-Bogdan Dragomir.
 
S-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare la mistreţ, în condiţiile în care în zonă a fost semnalată pesta porcină. 
 
”Astăzi adrenalină la maxim, pe fondul 36 Berghin- AJVPS Alba… capre, mistreţi şi… urşi, la nici 6 km de Municipiul Alba-Iulia… altitudine medie 400 de m… mâine-poimâine or să intre urşii în oraş”, a scris Bogdan Dragomir pe contul său de Facebook.  
 
Prezenţa urşilor a mai fost semnalată în apropiere. În urmă cu circa 4 luni, un urs care a atacat o gospodărie din Alba Iulia a fost strămutat de autorităţi în zona Munţilor Sebeşului.
 
 
Urşii surprinşi pe fondul de vânătoare de la Berghin au puţine şanse să ajungă în Alba Iulia având în vedere că între zona unde au fost reperaţi şi oraş se interpune râul Mureş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările