Şapte găini de rasă, furate de doi tineri din Cugir. Cât valorează şi cu cât au fost vândute de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găini din rasa celor furate de tinerii din Cugir
Găini din rasa celor furate de tinerii din Cugir

Poliţiştii din Cugir au reţinut doi tineri care ar fi sustras găini în valoare de 2.500 de lei. Cei doi nu sunt la primele fapte penale, aceştia fiind cercetaţi, în mai multe dosare, pentru furturi.

Poliţia susţine că la data de 25 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 25 şi 18 ani, ambii din Cugir, cunoscuţi cu antecedente penale, care sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Ultimul furt săvârşit de cei doi ar fi fost comis, împreună cu un minor de 17 ani, din Cugir, la începutul lunii noiembrie 2019, când ar fi pătruns în ferma unui femei din oraş şi ar fi furat 7 găini din rasa Brahma, a căror valoare a fost estimată la 2.500 de lei. Ulterior, tinerii le-ar fi vândut unui cetăţean din Cugir, contra unei sume modice de bani.

Unul dintre tinerii reţinuţi este cercetat, sub control judiciar şi a fost şi reţinut, pentru mai multe furturi din societăţi comerciale şi din auto, săvârşite de la începutul anului 2019, iar în anul 2018 a fost reţinut de două ori, tot pentru furt.

Celălalt tânăr a mai fost reţinut, în anul 2018, tot pentru fapte de furt. În cursul zilei de marţi, 26 noiembrie, cei doi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite