VIDEO Cum intră o şoferiţă de 82 de ani cu maşina într-un gard de beton. Accident rutier filmat live

VIDEO Cum intră o şoferiţă de 82 de ani cu maşina într-un gard de beton. Accident rutier filmat live

Femeia a intrat cu maşina într-un gard de beton d ela marginea şoselei

O şoferiţă în vârstă de 82 de ani a suferit leziuni corporale după ce a intrat cu maşina într-un gard de beton. Accidentul a fost filmat de pasagerul unui alte maşini care circula în spatele autoturismului condus de femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc duminică seara, 26 ianuarie 2020.
 
O femeie de 82 de ani, din comuna Bistra, în timp conducea un autoturism pe DN 75, pe raza comunei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un gard din beton.
 
În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital. 
 
Accidentul a fost filmat ”live” de către pasagerul unui autoturism care circula în spatele femeii care a provocat accidentul. 
 

Şoferiţa de 82 de ani depăşise maşina în care se aflau tinerii ce au filmat, care se arată indignaţi de faptul că ar fi realizat o manevră periculoasă. În timp ce se apropie de autoturismul condus de femeie, aceasta iese prea mult pe marginea şoselei şi loveşte cu partea dreaptă din faţă gardul din beton, după o curbă periculoasă.
 
Şoferita a lovit cu maşina gardul de beton aflat la marginea drumului
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: