Primarul Sebeşului, Dorin Nistor, testat pozitiv cu COVID-19. Mesajul transmis de edilul ales pentru un nou mandat

Primarul Sebeşului, Dorin Nistor, testat pozitiv cu COVID-19. Mesajul transmis de edilul ales pentru un nou mandat

Primarul Dorin Nistor a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeş, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Primarul a obţinut un nou mandat de primar şi a făcut public marţi seara faptul că este testat pozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul lunii octombrie, mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sebeş au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus.
 
”Ştiţi că întotdeauna am fost o persoană pozitivă... În seara asta, aş vrea să vă informez că este pozitiv şi testul meu pentru noul virus Covid-19. Cu toată responsabilitatea, am luat toate măsurile care se recomandă în acest caz şi vă îndemn să nu lăsaţi garda jos, să vă îngrijiţi sănătatea!
 
Am convingerea că vom trece şi peste aceste vremuri, că vom învăţa să trăim cu virusul, iar în final, oamenii vor fi învingători. Toţi colegii din primărie au o stare de sănătate îmbunătăţită, iar eu am primit toate îngrijirile medicale necesare. Un gând bun, tuturor!”, a precizat Dorin Nistor pe contul propriu de pe Facebook.

Marţi, la nivelul judeţului Alba au fost confirmate 103 cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, 10 dintre acestea fiind la Sebeş. De asemenea, la Colegiul Naţional ”Lucian Blaga” Sebeş, unde cinci elevi din calse diferite au fost confirmaţi cu COVID, s-a luat dedcizia ca şcoala să se desfăşoare integral online.

Primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost depistat la Primăria Sebeş în urmă cu două săptămâni şi jumătate. La câteva zile, au fost anunţate alte nouă cazuri pozitive. Un alt focar activ este în Sebeş la o fabrică din domeniul confecţiilor.

Tot marţi, primarul ales al oraşului Abrud, Cristian Albu, a anunţat pe o reţea de socializare că a intrat în autoizolare împreună cu familia, după ce soţia sa a fost testată pozitiv. "Vom respecta în totalitate protocolul impus şi ancheta epidemiologică. Data pentru validarea mandatului de primar nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi stabilită în cele 14 zile în care voi fi în izolare, vom respecta întocmai normele legale care prevăd astfel de situaţii", a postat Cristian Albu pe Facebook.

În Alba erau active marţi aproape 1.200 de cazuri, incidenţa pe judeţ fiind de 2,53.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările