Mandat european de arestare pe numele unui bărbat acuzat de infracţiuni comise în Franţa

Mandat european de arestare pe numele unui bărbat acuzat de infracţiuni comise în Franţa

Bărbatul a fost arestat provizoriu pe o perioadă de 15 zile. Foto Adevărul

Un bărbat de 32 de ani din Teiuş, căutat de autorităţile din Franţa pentru infracţiuni contra persoanei, a fost prins de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, joi 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuş, sprijiniţi de poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au depistat pe raza oraşului Teiuş un bărbat de 32 de ani posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Franţa.
 
Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca în data de 14 ianuarie 2022 să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iuia, pentru a dispune, conform competenţelor.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările