Doi tineri care au vandalizat o statuie din Cetatea Alba Iulia, căutaţi de poliţie VIDEO

Doi tineri care au vandalizat o statuie din Cetatea Alba Iulia, căutaţi de poliţie VIDEO

Soldatul din bronz de la Poarta a III-a a rămas fără baionetă

Poliţia locală din Alba Iulia caută doi tineri care au avndalizat statuia de bronz de la Poarta a III-a a Cetăţii Alba Carolina. Aflaţi în stare de ebrietate, tinerii au rupt baioneta soldatului din bronz.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În noaptea de sâmbătă 04.06.2016 ora 02.40 AM, două persoane de sex masculin, aflate în stare de ebrietate, s-au oprit în dreptul statuii de bronz amplasate la Poarta a III-a a Cetăţii, cu intenţia de vandalizare a acesteia. După aproximativ 3 minute de staţionare în jurul statuetei, cu încercări repetate de desprindere a unor elemente aparţinând acesteia, unul dintre adolescenţi a reuşit să rupă baioneta soldatului. Cu baioneta camuflată la piept, aceştia şi-au continuat deplasarea spre Piaţa Cetăţii”, susţin reprezentanţii Poliţiie locale din Alba Iulia.
 
Pentru identificarea acestora, Poliţia a făcut public un film şi fotografii în care se pot vedea cei doi tineri în timp ce vandalizează statuia. Cetăţenii  care pot oferi orice fel de indiciu sau informaţie în acest sens, să contacteze Dispeceratul Poliţiei Locale la tel. 0258-989 sau e-mail: politialocalaalba@apulum.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: