Arestat preventiv la 60 de ani pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat în zona inimii un consătean

Arestat preventiv la 60 de ani pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat în zona inimii un consătean

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Alba a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce a lovit un consătean în zona inimii cu un briceag.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, la data de 22 februarie 2020, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 60 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, portul fără drept de obiecte periculoase şi folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
În fapt, s-a reţinut că, la data de 21 februarie 2020, în jurul orelor 21:10, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice într-un local din localitatea Aiudul de Sus, judeţul Alba, inculpatul a lovit un bărbat cu un briceag în zona inimii, cauzându-i o plagă înjunghiată precordială, care necesită un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.
 
S-a solicitat arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, măsură care a fost dispusă, la data de 22 februarie 2020, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba. ”Admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba cu privire la inculpatul A. Vasile. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 23.02.2020 până la data de 23.03.2020, inclusiv”, se precizează în minuta deciziei de la Tribunal. Bărbatul a contestat hotărârea.
 
Cercetările au fost efectuate cu sprijinul Poliţiei Municipiului Aiud şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: