A violat şi a ucis o femeie în vârstă de 91 de ani. Autorul, trimis în judecată pentru omor calificat, riscă 25 de ani după gratii

A violat şi a ucis o femeie în vârstă de 91 de ani. Autorul, trimis în judecată pentru omor calificat, riscă 25 de ani după gratii

Sursa foto: Adevărul

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost trimis în judecată la Tribunalul Alba pentru omor calificat. Acesta a violat o femeie de 91 de ani, care, ulterior, a decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, la data de 6 aprilie 2020, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 91 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă la locuinţa sa din localitatea Păgida, Aiud, jud. Alba.
 
Iniţial s-a derulat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, viol şi violare de domiciliu. La data de 14 aprilie 2020, autorul faptelor a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 28 de ani, Crişan Vasile, care a fost reţinut de organele de poliţie pentru 24 de ore, din probele administrate rezultând că, ulterior comiterii infracţiunii de viol, acesta a încercat să suprime viaţa victimei. 
 
”În fapt, la data de 05.04.2020, în jurul orelor 23,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, despre care ştia că locuieşte singură, întrucât o ajutase anterior în gospodărie, şi a constrâns-o pe aceasta, prin acte de violenţă fizică, să întreţină mai multe raporturi sexuale, iar ulterior, pentru a ascunde săvârşirea infracţiunii de viol, inculpatul a luat hotărârea infracţională de a suprima viaţa victimei, astfel că a sugrumat-o timp de câteva minute, până când victima a rămas inconştientă, moment în care a abandonat agresiunea, considerând că victima a decedat, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Parchetului.
 
Femeia în vârstă de 91 de ani a decedat, ulterior, la spital, astfel încât infracţiunea pentru care a fost trimis în judecată este omorul calificat. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: