A înjunghiat un consătean şi a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

A înjunghiat un consătean şi a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 60 de ani (A. Vasile) din Aiud, judeţul Alba, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 3 aprilie 2020. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, la data de 22 februarie 2020, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 60 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, portul fără drept de obiecte periculoase şi folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Astfel, la data de 21 februarie 2020, în jurul orelor 21:10, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice într-un local din localitatea Aiudul de Sus, inculpatul a lovit un bărbat cu un briceag în zona inimii, cauzându-i o plagă înjunghiată precordială, care necesită un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost arestat preventive. Pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor riscă până la 10 ani de închisoare.
 
Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, bărbatul a mai comis o tentativă de omor în urmă cu peste 30 de ani, dar nu şi-a executat toată pedeapsa deoarece a primit o graţiere şi a ieşit mai devreme din închisoare. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: